אני ,ירון פישמן, בן 34, נולדתי וגדלתי בצפון הארץ לאב יליד קולומביה. בילדותי ספגתי את החיבור לאדמה, לאוכל ולשורשיות שהפכו לימים לחלק בלתי נפרד מאהבתי לייחודיות באוכל. החל מגיל צעיר עבדתי במגוון מסעדות ובעשרות פרויקטים בהם שאבתי פרופילי טעמים, את רוח התרבות הקולינרית ואת ערכיה. בעל תעודות רבות וניסיון עשיר בעולם הקולינרי אשר למדתי ופיתחתי את דרכי במקומות נפלאים ופגשתי אנשים מיוחדים שהעשירו את הידע שלי. בוגר בית ספר ״בישולים״ ובסיום לימודיי עבדתי בסגל המוסד, עם הזמן רכשתי המון ידע, ניסיון וטכניקות ממגוון שפים בינלאומיים. בנוסף למדתי בבית ספר ״דנון״ ולקחתי חלק בליווי הדרכות של שלושת המחזורים הראשונים של בית הספר לצד השף חגי לרנר, אשר במהלכם רכשתי ידע רחב בעולם הקונדיטוריה. עברתי מספר רב של השתלמויות ביזמות, כלכלה ומנהל. במהלך דרכי נגעתי במגוון רחב של תפקידים במסעדות שף מובילות , גני אירועים, מפעלי מזון, ורשתות נבחרות.